5 Kasım 2009 Perşembe

Alüminyum Panel Radyatör


VISUAL MİDİ

Visual'in alt ve üst kapaklarındaki özel dizayn günümüzün estetik anlayışına uygun bir panel radyatör yaratırken, iki taraftan alınan soğuk havayı orta kısımda hapsederek dışarı verilen sıcak hava miktarını artıran profili ile ısı verimi son derece yüksektir. Ön ve arka yüzeydeki farklı doku seçenekleri ile kullanıcıya alternatif kullanım yüzeyleri sağlamaktadır

Alpan İLE ISI VERİMİNDE DEVRİM

alpan radyatörleri, farklı seçeneklerle birlikte, her mekana uygun çözümler sunar. Alüminyum ısı verimindeki olağanüstü performansını kullanırken, iç profilindeki farklı tasarım ile ısıyı hapsetmeden dağıtarak dışarı verir ve üstün sıcaklık sağlar. Enerji ve ekonomideki tasarrufu da,bu özelliği sayesinde beraberinde getirir.


Alpan İLE MEKANLARA HAFİF ÇÖZÜMLER

alpan Hafifliği, verimi ve dayanım süresinin üstünlüğü ile en çok tercih edilen radyatör hammaddesi olan alüminyum, profesyonel ellerde işlenerek, sizlere montaj ve işçilik avantajları sağlıyor. Hafifliğini maddesel olarak ve ince hatlarıyla da görsel olarak hissettiriyor.


Alpan İLE FONKSİYONELLİĞİN SICAK BAŞLANGICI

alpan radyatörleri, yatayda ve düşeyde uzayabilen farklı boyut seçenekleriyle mekanlarınıza fonksiyonellik sağlar, ıslak hacimlere özgü tasarımıyla dekorasyon seçeneklerinizi özgür kılar ve eşsiz mekanlar yaratır.


Alpan İLE ESTETİĞİN ÖTESİNE BİR BAKIŞ

alpan Anlatılamayanı yaşatır ve yaşamı size tüm sıcaklığıyla sunar. alpan radyatörleri, son derece zarif hatları, isteğe bağlı zengin renk seçeneği, model ve boyut farklılıklarıyla, bağlantı parçalarındaki özen ile aksesuarlarıyla ve çabuk, kolay montaj imkanı ile tümüyle estetiktir. Farklılığı, farklılığınıza özgüdür.

Alpan İLE GERÇEK KONFOR

alpan, şık görünümü ve fonksiyonu ile mükemmel mekanlar yaratırken, kullanım avantajları ve 10 yıl süreli garantisiyle gerçek ve uzun süren sağlamlık ve konfor sağlar.


Alpan İLE YAŞAM

alpan ile yaşama bakışınız değişir. Sıcaklığı yaşamınıza yeni ve bambaşka bir anlam katar. Onu keşfedin.
panel radyatör havlupan radyatör emko

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder